Projekbeskrivelse

Reservationsbetingelser

Det er obligatorisk at oplyse såvel telefonnummer, adresse og email, når man booker i Superbowl & Golfcenter Slagelse. Vil man ikke oplyse dette, kan man ikke være gæst i huset!

Bekræftelser

Alle arrangementer bekræftes enten via SMS, via mail eller ved en bekræftelse udleveret på stedet.
Modtager du ikke en bekræftelse, er det dit eget ansvar at kontakte os for at få denne tilsendt. Der kan være fejl i mobilnummer eller mail adresse, som vi har modtaget eller noteret os.

Denne bekræftelse er til enhver tid gældende og vi gør hermed yderligere opmærksom på, at nedskrives antallet af baner eller personer senere end den bekræftede deadline beregnes fuld baneleje/couvertpris! Ændringer af reservationer er kun godkendte, såfremt der sker en genbekræftelse fra Superbowl & Golfcenter Slagelse. Vi kan være ude for, at tilsendte ændringsmail fra kunder af en eller anden årsag går tabt, hvorfor vi fraskriver os ansvaret for evt. ønskede ændringer. Kontakt os derfor telefonisk, hvis du vil være sikker på en ændring.

Som oftest henviser vi til vor online booking på www.superbowl.dk for bookning af bowling eller golf uden spisning. Dette for at undgå at folk booker og bliver væk, og vi i mellemtiden har sagt nej til andre.

Ændring i antallet af baner/personer på selve dagen kan desværre ikke imødekommes, ligesom total aflysning af bane (r) ej heller kan finde sted, uanset årsag!

Vore standardbetingelser for ændringer er som udgangspunkt altid 14 dage i forvejen, således at vi har mulighed for at sælge de overskydende pladser på bowling/golf  til anden side.
I tilfælde, hvor der er mindre end 14 dage til arrangementet, er bestillingen bindende på reservationsdagen. I arrangementer, hvor der ikke indgår aktivitet aftales deadline i hvert enkelt tilfælde.
Såfremt et booket arrangement aflyses totalt skal dette ske minimum 3 uger før arrangementsdagen, ellers vil der være et gebyr svarende til 10% af totalprisen for det reserverede arrangement.

Ovennævnte afbestillingsregler er desværre en nødvendighed, da vi ikke er i stand til at sikre os nye arrangementer, som erstatning for aflyste arrangementer.

Festarrangementer

For festarrangementer, der aflyses, gælder det, at det indbetalte depositum kr. 2.000,- kun kan tilbagebetales, såfremt det lykkedes os at afsætte arrangementet til anden side.
Dette er specielt med henblik på bestilling af lokaler til konfirmationer, runde fødselsdage m.m., hvor reservering af lokale sker lang tid i forvejen.
Såfremt aflysningen sker fra Superbowl side (eks. COVID-19) flyttes arrangementet naturligvis til en anden tilgængelig dato i samråd med kunden.

Internetreservationer 

Reservationer foretaget via vor onlinebooking kan ikke ændres, annulleres eller flyttes til anden dato. Bookninger sker derfor på eget ansvar, så pas venligst på med valg af tid og dato! Såfremt man ikke møder op til en booket  internet reservation, fortaber man retten til, uden vederlag, at få tildelt en erstatningsbane på et andet givent tidspunkt. Den eventuelle forudbetaling refunderes derfor heller ikke.
Såfremt der er tale om en reservation indeholdende 3 eller flere baner fremsendes endvidere faktura på komplet arrangement, idet det ikke er muligt at sikre os en ny reservation med kort varsel.

Betalingsbetingelser:

Vores betalingsbetingelser er netto kontant, og vi modtager gerne Eurocard, Mastercard, Visa, Dankort, Visa Electron, JCB, Diners som betalingsmiddel.
Vi anbefaler samlet betaling af hele arrangementet. Har I imidlertid brug for individuel afregning af arrangementet, tilrådes det, at der vælges en bordformand, der samler betaling og afregner i bookingen. Såfremt der skal være individuelle afregninger via betalingsterminal, må man forvente ekstra gebyr ligesom det er den, der har booket arrangementet, der vil hæfte for samtlige deltagere.

EAN betaling:

Såfremt betalingen skal ske via EAN-Nr. SKAL dette oplyses ved bestillingen. EAN betaling medfører ekstra gebyr, idet håndteringen kræver mere administration. Efterfølgende er det desværre ikke muligt at opdatere!

Husk at have følgende information klar ved bestillingen:

  • Institutionens navn, adresse og telefonnr.
  • Institutionens EAN Nr.
  • Institutionens kontaktperson, såfremt betaling ikke fremkommer rettidigt
  • Betalingsbetingelser er netto kontant ved fremsendelse af faktura

Vi forbeholder os ret til at afvise betaling via EAN Nr., såfremt fakturabeløbet er mindre end kr. 1.000,-.

Bowling:

En bowlingtime er 55 minutter. Der kan spilles op til 8 personer pr. bane. Baneantal bestemmes alene af deltagerantal. Dog anbefaler vi max. 6 personer pr. bane for at opnå så meget spilletid som muligt. Ved 4 personer pr. bane vil det som regel være muligt at nå 2 spil igennem.

Golf:

En golftime er 55 minutter. Der kan spilles op til 4 personer pr. simulator. Dog anbefaler vi for de fleste spillerunder, spil af 2 timers varighed.

Dresscode:

Det er ikke tilladt at bære hverken kasket eller hue i Restaurant Superbowl & Golfcenter Slagelse.

Drikkevarer og spiselige genstande

Det er desværre IKKE  tilladt at medbringe egne drikkevarer eller spiselige genstande, idet det er vort ansvar, såfremt det kan påvises, at sygdomsfremkaldende bakterier stammer fra fødevarer serveret hos os.
Såfremt et selskab medbringer egne drikkevarer og dette påtales af personalet, forbeholder vi os retten til at inddrage medbragte drikkevarer. I grove tilfælde beder vi hele selskabet om at forlade huset.

Udskænkning af alkohol

I henhold til restaurationsloven er det IKKE tilladt at udskænke alkohol til unge under 18 år.
Sker det, at personer over 18 år i et selskab køber alkohol til personer under 18 år, forbeholder vi os retten til at bede samtlige gæster  i selskabet om at forlade huset uagtet, at der er betalt for aktivitet, spisning eller lignende.

Bemærk venligst, at der tages forbehold for trykfejl, afgifts- & momsændringer og priser kan ændres uden varsel!

Åbningstider

Man-tors: 13.00 – 22.00
Fre-lør: 13.00 – 00.00
Søndage: 13.00 – 18.00
Helligdage: Følger dagen

Vi forbeholder os ret til at ændre
lukketiderne uden varsel afhængig
af antallet af gæster

Kontakt

Slagelse Super Bowlingcenter A/S
Bredegade 50 – 56
4200 Slagelse

+45 58 500 511

E-mail: info@superbowl.dk
CVR nr.: 16990302

Golfcenter

tilbyder 5 stk. full swing golfsimulatorer alle udstyret med de bedste baner fra hele verden f.eks. St. Andrews, The Old Course.

Spillehal

Moderne spillehal med aircondition. Gratis kaffe, te og vand til alle spillere.

Vi har 22 spillemaskiner med de nyeste spil.

Persondatapolitik hos SuperBowl