Projekbeskrivelse

En fornuftig vintersæson er ved at gå på hæld og snart bliver det forår og sommervejr. Dette betyder i Restaurant Superbowl, at aktiviteterne med bowling og golf daler, da folk gerne vil have gang i udendørslivet. Vi har dog som noget nyt i år lavet en sommerevent fra d. 1/5 – d. 30/9, hvor man frit kan vælge imellem 3 forskellige retter – de velkendte bøffer, wienerschnitzel af kalveinderlår eller spareribs. Alle 3 retter serveres med tilbehør og i tilbuddet er der inkluderet 1 times bowling og skoleje for blot kr. 199,-/person.

Man er velkommen til at spise, selvom man hverken skal bowle eller spille golf. Vi serverer frisksmurt smørrebrød hver eneste dag. Vi laver meget forskellig mad; men specielt de gode gammeldags danske retter har vores opmærksomhed – og husets kokke elsker disse udfordringer.

Polterabend og firmahygge
I Restaurant Superbowl & Golfcenter Slagelse har vi mange polterabends, hvor man enten bowler/golfer, spiser og slutter af med pool/billard. Ofte har vi enten mændene eller kvinderne her til polterabend og så mødes alle senere til fælles hygge.

Mange firmaer bruger os til hygge efter arbejdstid og nyder, at de ikke skal gå videre for at spise.

Aktive fødselsdage
Vore populære selskabslokaler har i gennem tiderne dannet rammen omkring mange fødselsdagsarrangementer, hvor maden og aktiviteten er i højsædet – i stedet for at sidde stille til suppe, steg og is. Netop aktiviteten er med til at gi’ stemningen et ekstra løft. Men man skal være ude i god tid med reservering af selskabslokalerne, der er rift om dem, og hver gang datoerne for konfirmationerne bliver frigivet er der
ekstra tryk på telefonen.

Bowling, golf, pool/billard
Restaurant Superbowl & Golfcenter Slagelse åbner dagligt kl. 12.30 med aktivitet på flere etager. I dag kalder vi det et oplevelseshus. Vi starter med seniorerne som flittigt benytter bowlingbanerne og nyder samværet over en kop kaffe. Derefter har vi besøg af de private, samt husets 3 forskellige bowlingklubber. Vi har også gæster som i eftermiddagstimerne kommer og spiller pool og billard. Folk som ikke ønsker
at spille på et værtshus. Her kommer de med deres egen kø og kan gå i fred og ro.

Mange mindesammenkomster
Rigtig mange mindesammenkomster bliver afholdt i Superbowl. Vi ligger bekvemt og i gåafstand fra både Sct. Peders og Sct. Mikkels Kirke og tæt på kapellet, samtidig med at vi har gode parkeringsmuligheder. Mindesammenkomsterne afholdes i særskilte lokaler, så deltagerne sidder for sig selv, uden at blive forstyrret af huset mange aktiviteter.

De mange muligheder huset byder på kan man læse mere om på www.superbowl.dk, hvor der også er mulighed for online booking.