Projekbeskrivelse

Historie

Superbowl Slagelse blev startet den 26. marts 1994 og har således en del år på bagen. Firmaet har brugt årene til at skabe et succesrigt underholdningscenter for hele familien.

I dag rummer lokalerne i Bredegade, foruden de 14 bowlingbaner, et mindre restaurant – & festlokale til henholdsvis 20 – 40 personer, samt et stort lokale med musiktribune og plads til 130 spisende gæster.

Derudover råder centret over en pool- & billardkælder, som kan danne grundlag for mange polterabends.

En spillehal med 23 gevinstgivende spillemaskiner i et separat lokale er der også blevet plads til, så alt i alt må det siges, at der foregår lidt for enhver i Bredegade i Slagelse.

Sidste skud på stammen er 5 stk. Golfsimulatorer installeret november 2012. Samtidig skiftede stedet navn til Restaurant SuperBowl & GolfCenter Slagelse, og nu kan både eliten og fritidsgolfere træne deres yndlingsspil hele året.
Ved at kombinere golf med underholdning, er det at spille golf nu også mere tilgængeligt for folk, der aldrig har prøvet det før. Dem, som måske gerne vil have lidt aktivt underholdning før julefrokosten eller til andre arrangementer.

Vi tilbyder det bedste miljø til at spille golf i indendørs. Golfcentret har noget af det allerbedste udstyr – både til eliten og til motionisterne. Vi er gode nok til de bedste og er samtidig åben for alle. Både dem, der vil prøve golf som julefrokostarrangement eller bare prøve golf for første gang under afslappede forhold og den kritiske og ambitiøse golfspiller uanset niveau. Samtidig tilbyder vi den bedste golfsimulator med de mest kendte baner fra hele verden. Dette er den bedste mulighed for at forbedre sit golfspil, hvis man ikke kan stå udenfor om sommeren, siger projektkoordinator og tidligere professionel golfspiller Michael Hansen.

Flere trækplastre
For eliten og den ambitiøse klubgolfer er det attraktive en såkaldt Trackman, der er den ubetinget mest præcise i hele verden til at måle, hvordan golfudøveren har slået og kan udvikle sit spil. Og for motionisterne og dem, der spiller golf for underholdningens skyld, er trækplasteret den nyeste FullSwing golfsimulator i alle 5 golfbokse. Denne simulator er den bedste i verden til at simulere både de mest populære baner i verden og den fiktive natur omkring golfspillerne. Her kan de både se vinden i træerne og høre fuglene kvidre, hvilket giver en autentisk golfoplevelse og en helhedsoplevelse, som er uden sammenligning.

Restaurant SuperBowl & GolfCenter Slagelse vil fortsat have den samme fokus på bowling, som de hidtil har haft. Nu tilbyder de blot endnu flere oplevelser under samme tag. Den nye golfafdeling er indrettet i underetagen i det meget populære oplevelseshus, som er blevet bygget totalt om.

Åbningstider

Man-tors: 13.00 – 22.00
Fre-lør: 13.00 – 00.00
Søndage: 13.00 – 18.00
Helligdage: Følger dagen

Vi forbeholder os ret til at ændre
lukketiderne uden varsel afhængig
af antallet af gæster

Kontakt

Slagelse Super Bowlingcenter A/S
Bredegade 50 – 56
4200 Slagelse

+45 58 500 511

E-mail: info@superbowl.dk
CVR nr.: 16990302

Golfcenter

tilbyder 5 stk. full swing golfsimulatorer alle udstyret med de bedste baner fra hele verden f.eks. St. Andrews, The Old Course.

Spillehal

Moderne spillehal med aircondition. Gratis kaffe, te og vand til alle spillere.

Vi har 22 spillemaskiner med de nyeste spil.

Persondatapolitik hos SuperBowl