Projekbeskrivelse

Bryllup & bowl

Vor mangeårige erfaring gør, at vi ikke føler os for små eller store til de mange opgaver. Vi tager os gerne af planlægningen af arrangementet, og kan således være med til at vejlede, hvis I ønsker musik før, under eller efter maden.

Det vigtigste for os er, at også hovedpersonen får en god fest. Derfor er det særdeles vigtigt, at vores kompetente og servicemindede personale tager sig af alt det praktiske d.v.s. lige fra servering af velkomstdrinken til afrydning af natmaden.

Vore egne kokke gør altid deres bedste i forbindelse med fremstilling af maden. Deres kreative ideer er derfor til stadighed med til at fuldende ethvert arrangement. Derfor siger vi  kvalitetsmad med fornyelse!

Gode og altid friske råvarer er vort udgangspunkt. Det er nemlig vores overbevisning, at når basis er i orden, og den enkelte råvare kan nydes alene, er der ingen grænser for, hvad vi kan fremstille af smagfulde sammensætninger.

Derfor lad os sammen planlægge den næste fest

– bowling eller golf, spisning og hygge på tværs af alle generationer!

Åbningstider

Man-tors: 13.00 – 22.00
Fre-lør: 13.00 – 00.00
Søndage: 13.00 – 18.00
Helligdage: Følger dagen

Vi forbeholder os ret til at ændre
lukketiderne uden varsel afhængig
af antallet af gæster

Kontakt

Slagelse Super Bowlingcenter A/S
Bredegade 50 – 56
4200 Slagelse

+45 58 500 511

E-mail: info@superbowl.dk
CVR nr.: 16990302

Golfcenter

tilbyder 5 stk. full swing golfsimulatorer alle udstyret med de bedste baner fra hele verden f.eks. St. Andrews, The Old Course.

Spillehal

Moderne spillehal med aircondition. Gratis kaffe, te og vand til alle spillere.

Vi har 22 spillemaskiner med de nyeste spil.

Persondatapolitik hos SuperBowl