Projekbeskrivelse

Bowlingregler

Kuglen

Der er kugler i mange vægte. Hver vægt har sin specielle farve.

Som hovedregel benyttes kuglerne således:

Børn: 6 – 8 LBS
Unge: 10 – 12 LBS
Kvinder: 10 – 13 LBS
Mænd: 14 – 16 LBS

Udover vægten er det vigtigt, at du finder en kugle, der passer præcis til din hånd! Begynd med at prøve tommelfingerhullet. Det skal være så tilpas stort, at du har godt tag på kuglen, men alligevel nemt kan trække fingeren ud.

For at finde det korrekte greb på kuglen, skal første led på henholdvis lang- og ringfinger være knap 1 cm over de respektive hullers kant, således at du kan holde kuglen i et løst greb uden at stramme musklerne.

Tilløbet

Din udgangsposition finder du ved fra tilløbslinien, (hvor kuglen slippes) at udmåle 4½ skridt. – Dette er din udgangsposition.

Placer dig med fødderne samlet, således at venstre fod befinder sig lige ud for den midterste kegle.

Fat så kuglen ved først at stikke tommelfingeren, og derefter de to øvrige fingre i de respektive huller. Støt kuglen med venstre hånd, og hæv den foran dig.

Så er du klar til at begynde 4-skridts-tilløbet.

4-skridts-tilløbet er anerkendt og brugt af eksperter over hele verden.

Alle oplysningerne er baseret på spillere, som holder kuglen i højre hånd. For venstrehåndsspillere “byttes blot om” på højre og venstre i beskrivelsen.

1. skridt:
Koncentration. Første skridt med højre fod. Skridtet skal nærmest være slæbende. Bemærk at fødderne ikke på noget tidspunkt må løftes højt over gulvet

2. skridt:
Venstre fod føres frem og hele kropsvægten føres over på den.

3. skridt:
Nu føres venstre fod frem i glidende bevægelse samtidig med, at kuglen slippes.

4. skridt:
Højre fod er nu igen forrest og bærer hele kroppens vægt. Mod slutningen af skridtet begynder du at bøje kroppen forover.

Pointberegning og tavle

Her i Superbowl har vi installeret fuldautomatisk pointberegning, så I behøver blot at indtaste Jeres navne, så ordner det elektroniske styrede scoreboard resten. Det viser de væltede kegler efter hvert kast, og man har hele tiden den totale score på skærmen.

Pointberegning
For at få det fulde udbytte og den største glæde af bowlingspillet er det nødvendigt at lære regnskabet. Pointberegning kan måske ved første øjekast se lidt vanskeligt ud, men når man først har prøvet det nogle gange, vil man opdage, at hele måden man regner en bowlingserie ud på, er meget logisk og spændende.

Hver serie består af 10 ruder, hver med mulighed for 2 kast. I den sidste rude er der dog chance for et tredie kast, et såkaldt bonuskast. I øverste hjørne i den enkelte rude markeres med tal eller tegn værdien af kastet.

X = Strike
Alle 10 kegler falder i første kast.

/ = Spare
Alle 10 kegler falder i 2 kast.

— = Miss
Ingen kegler falder i kastet.

F = Overtrådt
Spilleren har overtrådt den sorte streg, som markerer banens begyndelse, kastet gælder ikke og maskinen sætter 10 nye kegler.

Åbningstider

Man-tors: 13.00 – 22.00
Fre-lør: 13.00 – 00.00
Søndage: 13.00 – 18.00
Helligdage: Følger dagen

Vi forbeholder os ret til at ændre
lukketiderne uden varsel afhængig
af antallet af gæster

Kontakt

Slagelse Super Bowlingcenter A/S
Bredegade 50 – 56
4200 Slagelse

+45 58 500 511

E-mail: info@superbowl.dk
CVR nr.: 16990302

Golfcenter

tilbyder 5 stk. full swing golfsimulatorer alle udstyret med de bedste baner fra hele verden f.eks. St. Andrews, The Old Course.

Spillehal

Moderne spillehal med aircondition. Gratis kaffe, te og vand til alle spillere.

Vi har 22 spillemaskiner med de nyeste spil.

Persondatapolitik hos SuperBowl