Projekbeskrivelse

Børnedisco & bowl

Discobowling er for dem vi i Superbowl kalder mellemgruppen, ikke de helt små – men ej heller de helt store.

Vi slukker lyset over banerne, skruer lidt ekstra højt op for musikken og tænder vort lysshow, som kører fredag og lørdag aften fra kl. 21.00 – 00.00. Det er superhyggeligt og en helt anderledes oplevelse, når du bowler.

Discobowl tilbyder vi i forskellige perioder efter behov; mens vi er til at tale med om individuelle arrangementer, dog minimum  6 bowlingbaner pr. arrangement. Arrangementet SKAL gennemføres i tidsrummet kl. 13.00 – 17.00. Prisen for banerne følger vore standardpriser de pågældende dage.

Bemærk venligst, vi genoptager discobowl hver søndag igen fra september til og med november.  Vi holder pause i december, og fortsætter igen i januar til og med maj måned.
Det foregår i tidsrummet fra kl. 16.00 – 18.00 til blot kr. 150,-/time/bane + skoleje kr. 20,-/person.
D.v.s. ved 4 personer på 1 bane er det blot kr. 37,50,-/barn + skoleje kr. 20,-!
Du betaler for banerne ved bestilling og vi opdaterer for skolejen ved ankomst, da det kan være vanskeligt at vide, hvor mange deltagere der er på bestillingstidspunktet.
Skal bookes online ellers betales standardprisen kr. 230,-/time/bane.

Bemærk også venligst, baner der er bestilt online til discobowl (reduceret pris) kan IKKE annulleres, IKKE ændres eller IKKE flyttes til anden dato uanset årsag.