Festarrangement & bowl

IMG_0519

Min. 16 pers. - forudbestilling nødvendig! Billedet er fra et afholdt sølvbryllup med 34 personer maj 2014.

Sammensæt selv 3 retter efter behov

Ring og få et godt tilbud med eller uden bowling eller golf !

Forretter:

  • Spinatroulade m/flødeostecreme og røget laks hertil brød og smør
  • Tunmousse anerettet på sprød salat, serveres med rejer, asparges, citron sauce verte, hertil brød og smør
  • Røget andebryst anrettet på sprød salat m/rødbede/porrer creme og porrerfrit, hertil brød og smør
  • Lakserose anrettet på sprød salat serveres med purløgscreme hertil brød og smør
  • Hønsesalat anrettet på ananasring m/bacon hertil brød og smør

Hovedretter:

  • Gl.dags oksesteg serveret med peberrodssalat, perleløg, bønner, surt/sødt, hvide kartofler, franske kartofler samt skysauce
  • Kalvesteg stegt som vildt serveret med ½ æble m/ribsgele, tyttebær, waldorfsalat, saute, brunede kartofler, hvide kartofler samt vildt sauce
  • Farseret kylling i seranosvøb serveret med saute, langtidsbagte tomater, timianstegte rødbeder samt svampesauce
  • Rosastegt kalvefilet serveret med saute, indbagte løgringe, springløg i baconsvøb, pommes rissolie, samt valgfri sauce

Desserter:

  • Fragiliteroulade m/frisk frugt og jordbærskum
  • Dessert tallerken m/is, kage og frisk frugt
  • Nøddekurv m/frisk frugt og råcreme
  • Is Is m/nøddeflan og pistaciecremet is

Natmad:

  • Biksemad m/spejlæg, rødbeder og brød
  • Suppe, flere varianter
  • Røde pølser m/tilbehør
  • Pålægsbord min. 3 slags brød
  • Tarteletter m/høns i asparges

For festopdækning i eget lokale med egne tjenere, skal selskabet være på min. 25 personer. Tillæg kr. 39,-/person.